NetVote overgenomen door IML Ltd.

IML Ltd (www.imlworldwide.com), onderdeel van de Australische Computershare Group (ASX:CPU) kondigde vandaag de overname van NetVote BV, de Nederlandse marktleider in dienstverlening en stemsystemen voor aandeelhoudersvergaderingen, aan.

Deze overname is onderdeel van de wereldwijde groeistrategie van IML en volgt kort op vergelijkbare acquisities in de Verenigde Staten, Australie, Belgie en Zuid-Afrika.

NetVote levert een uitgebreid dienstenpakket ten behoeve van de aandeelhoudersvergaderingen van 18 van de 25 AEX grootbedrijven en is hiermee marktleider in de Nederlandse markt.

NetVote zal deze positie in Nederland verder uitbreiden met de volledige productportfolio van IML op het gebied van innovatieve oplossingen voor groepsinteractie.

Richard Taylor, CEO van IML, beschrijf de overname; “We zijn enorm verheugd door het verwerven van NetVote en kijken uit naar de introductie van de innovatieve IML producten in Nederland. Door het samenvoegen van beide proposities ontstaat een uniek aanbod voor de Nederlandse markt. Nederlandse bedrijven en organisaties kunnen voortaan op A.V.A.’s gebruik maken van onze gerenommeerde IML Communicator.”

De Communicator keypad van IML is een gebruiksvriendelijk en draadloos stemsysteem waarmee groepen actief meedoen en betrokken blijven op congressen en events.

Het Communicator systeem heeft bewezen om op veilige, accurate en betrouwbare wijze het resultaat van vele vormen van groepsinteractie onmiddelijk beschikbaar te stellen en weer te geven aan het aanwezige publiek.

Verder beschikt de Communicator over de mogelijkheid om tekstberichten te verzenden en te stemmen bij interactieve presentaties. De IML keypads zijn tevens uitgerust met een microfoon om publieksprekers te ondersteunen in vraaggesprekken.

EINDE NIEUWSBERICHT

VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT DE IML PRODUCTEN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET O.A.:

Richard Taylor
[email protected], +44 1428 721000

Frank Schoonhoven
[email protected], +31 345 712930

MEDIA
Lucy Newcombe
[email protected] +44 870 703 0041

Press release by Presswire
www.presswire.com