Det er game on for privat luftfart, når fodboldsæsonen går i gang

1

 

Qatar trækker alle stop ud – med flere fritids- og underholdningsdestinationer lanceret op til begivenheden. Ifølge estimater vil begivenheden sandsynligvis tiltrække over een million fodboldfans fra hele verden, der forventes at bidrage med 17 milliarder dollarsn til Qatars økonomi.

 

Fly fra nabolandene – herunder De Forenede Arabiske Emirater, Oman og Saudi-Arabien – forventes at fragte fans fra regionen til hjertet af begivenhederne. Dubai har allerede annonceret lanceringen af det første hotel med fodboldtema på Palm – NH Dubai The Palmsom vil tilbyde attraktive gæstfrihedspakker og kampbilletter til fodboldfans.

 

I betragtning af deres nærhed til Qatar er mange GCC-lande, herunder De Forenede Arabiske Emirater, Oman, Bahrain og KSA, ved at gøre sig klar til at støtte den kraftige stigning i turismen senere i år. De kommercielle flyselskaber har annonceret yderligere flyvninger for at imødekomme efterspørgslen. Ligeledes kæmper private chartre også om en bid af kagen. Faktisk har privat luftfart vist sig som en konkurrencedygtig mulighed for at transportere fans fra hvor som helst i verden til hjertet af handlingen i Qatar for at heppe på deres drømmehold med minimale forsinkelser. Charterudbydere har lette jetfly og kommercielle flycharterfly til rådighed, som kan rumme små til store grupper på mellem 20 og 100 tilskuere, der kan tage til legene.

 

Historisk set har private jetfly transporteret atleter og masser af fans til førende globale sportsbegivenheder. F.eks. er Super Bowl den mest travel weekend i den globale kalender for private jetfly.  Verdens mest prestigefyldte tennisturnering – Wimbledon – tiltrækker mange gæster, som foretrækker privatlivets fred og eksklusivitet i et privatfly. Tættere på hjemmet er Abu Dhabi Grand Prix kendt for at tiltrække en betydelig privatjettrafik til emiratet, når sportsbegivenheden går i gang.

 

Hvad gør privatflyvning til et så attraktivt alternativ? Det er den ultimative bekvemmelighed og fleksibilitet, der lokker. Selv om priserne på privatfly fortsat er høje for de fleste, var det en løsning på rejser under pandemien.

 

 Det har gjort udsigten til privatflyvning mere reel for mange flypassagerer, som tidligere rejste på Business- eller First Class på kommercielle flyvninger, men som nu er skiftet til private charterfly.

 

Privatflyvning er også en fantastisk mulighed for virksomheder, der ønsker at underholde og imponere deres HNWI-virksomhedskunder med en mere eksklusiv oplevelse ved en stor kamp. Gæsterne kan drage fordel af hurtigere sikkerhedskontroller, told og andre formaliteter sammenlignet med de kedelige processer, der følger med kommercielle flyvninger. De kan også nyde godt af fordelene ved en dedikeret terminal til private flyvninger og den relativt korte afstand mellem FBO og flyet – alt sammen store incitamenter, når de er på vej til en nervepirrende kamp.

 

Måske er det største trækplaster ved privatflyvning den eksklusivitet og det privatliv, som de tilbyder, især i en tid med øget sundhed og sikkerhed efter pandemien. Gæsterne kan rejse med en lille gruppe af mennesker, hvilket minimerer unødvendige interaktioner og helt undgår overfyldte lufthavne. Mange gæster sætter også pris på, at de kan få skræddersyede måltider, der opfylder deres ernæringsmæssige behov, ud over en skræddersyet oplevelse om bord. Det betyder, at de ikke behøver at gå på kompromis med komfort og bekvemmelighed, selv på lange rejser.

 

I mellemtiden opgraderer private charterskibe hurtigt for at imødekomme ønsker – uanset om det er specialiseret underholdning til børn, der ledsager dem, tilladelse til at medbringe kæledyr om bord eller catering til specifikke diætbehov. Så det er let at se, hvorfor de er utroligt populære for HNWI’er, der ønsker at rejse i komfort og luksus for at overvære store sportsbegivenheder.

 

Med over en million mennesker, der forventes at tage til Qatar for at se sportsbegivenhederne live i løbet af 28 dages, er der masser af muligheder for regionale og internationale charterselskaber til at udnytte et publikum, der er på udkig efter skræddersyede tjenester.

 

Ifølge Knight Frank Wealth Report 2021 steg antallet af globale UHNWI’er med 9,3% i 2021. Rapporten forudser også en stigning på  25 % i Ultra-HNWIs (personer med en personlig formue på over 30 millioner dollars) i Mellemøsten inden 2025. Mange af disse sportsfans vil drømme om at sidde i VIP-boksen og heppe på deres drømmehold. Her er der en reel mulighed for privat luftfart til at gøre dette til virkelighed for fodboldfans.

 

Delta World Charter tilbyder fuld charterflyvning af private jetfly fra små grupper på op til 18 personer eller kommerciel charterflyvning med op til 190 passagerer.

 

Vi er tilgængelige 24/7/365 på e-mail  [email protected] eller +9714 8879550

 

Om Delta World Charter

 

Delta World Charter er en førende flychartermægler, der tilbyder skræddersyede løsninger til private jetfly, forretningsflyvninger eller grupperejser, fragt- og kommercielle flycharter, leasing og handel. Uanset om det drejer sig om at underholde private gæster eller forretningspartnere, planlægge en eksklusiv rejse eller søge en fragtflycharter, så en vigtig levering sker til tiden og inden for de lovgivningsmæssige rammer, kan Delta World Charter tilbyde professionelle flychartermuligheder.  Selskabet tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til kundens krav og præferencer – hvad enten det er en lavprisløsning, den nyeste charter, det hurtigste alternativ til en uplanlagt situation som f.eks. nødretræte eller hjemrejseflyvninger. Delta World Charter har hovedkvarter i Dubai, og Delta World Charter brede dækning og globale netværk af fly giver kunderne adgang til over 60.000 fly.