Rock and Roll Forever Foundation arrangerer TeachRock prosjekt i Europa

“Little Steven and The Disciples of Soul” arrangerer Lærerens verdsettelse verksteder og konserter fra 6. juli til 27. juli

 

1
Steven Van Zandt of “Little Steven and The Disciples of Soul Band” playing at a Teacher Appreciation concert

TeachRock-prosjektet tilbyr gratis profesjonelle utvikling verksteder hvor lærere er opplært til å integrere musikk i en rekke klasserom-studier, inkludert matte, vitenskaper, lesing og historie.

 

Van Zandt, som er kjent for sine fenomenale talenter som musiker, produsent, forfatter og skuespiller på hit TV-showene “The Sopranos” og “Lilyhammer”, startet sitt pedagogiske fokus for ti år siden.

 

“Forskning viser at studenter som får musikk instrukser har bedre resultater i matte og vitenskap, og studenter som liker minst en klasse eller lærer, er mindre sannsynlig å droppe ut. Musikk har vist seg å være den mest konsistente og pålitelige fellesgrunn mellom lærere og studenter,” sier Van Zandt. “TeachRock prosjekt av Rock and Roll Forever Foundation gir faglig utvikling verksteder hvor vi trener lærere til å bruke tverrfaglige leksjon planer, som integrerer kunst og musikkhistorie på tvers av undervisningsplanen.”

 

Stiftelsens lærere og etno-musikkforskere har lagt mer enn 100 leksjon planer som kan inngå i sosialstudier og språkkunstplaner som enkeltplaner eller kan læres som enhet-planer. “Våre profesjonelle utvikling verksteder, som vår undervisningsplanen, er gratis. Det er vår måte å tilby vår takknemlighet til lærerne,” sier Van Zandt.

 

Lærerens verdsettelsestur opplevelsen inkluderer en timer-verksted i konsertrommet; en time-nettverk som inkluderer matte, og en to-timers live konsert av Little Steven og The Disciples of Soul.

 

Lærerens verdsettelsestur i Europa vil inkludere følgende steder:  

6. juli – Amsterdam, Nederland på Amsterdam BOS

9. juli – Paris, Frankrike, på Alhambra

11. juli – Madrid, Spania på Noches Del Botanico 12. juli – Vigo, Spania på Castrelos

14. juli – Limburg, Belgia på Blues Peer

17. juli – Roma, Italia på Villa Ada

18. juli – Cortona, Italia på Cortona Mix Festival

20. juli – Malmö, Sverige på KB Club

21. juli – Telemark, Norge på Wrightegaarden, Langesund 23. juli – Hamburg, Tyskland på Grosse Freiheit 36

25. juli – Karlsruhe, Tyskland på Zeltival

27. juli – London, Storbritannia på Shepherds Bush Empire

For flere opplysninger om turplanen og å registrere deg for gratis verksted og konsertbilletter, vennligst klikk på tur stedet ovenfor.

 

PRESSEKONTAKT:

Cynthia Cole

E-post: [email protected]

Telefon: 1-202-677-0105 (U.S.)

ENDS