Karsa Oy tuo teknologiaratkaisut Saksaan

Suomalainen startup-yritys laukaisee äärimmäisen herkän kemiallisten uhkien havaitsemismenetelmän yliopistojen, lainvalvojien ja asevoimien käytettäväksi.

”Sen jälkeen kun avasimme haarakonttorimme tammikuussa 2020, olemme jo allekirjoittaneet sopimuksen uuden asiakkaan kanssa.” sanoi H.J. Jost, Karsa Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. “Omalla edustuksellamme voimme paremmin räätälöidä tuotteitamme niiden käyttäjien tarpeiden mukaan niin yliopistoissa, asevoimissa, lainvalvontavirastoissa ja laajemmilla kotimaan turvallisuusmarkkinoilla Saksassa”.

TAUSTATIETO

Karsa Oy:n perustivat 2016 ryhmä näytteenotto- ja havaitsemis-asiantuntijoita Helsingin yliopistosta, kansainvälisiä toimialan yhteistyökumppaneita ja Lifeline Ventures, joka on johtava pääomasijoittaja Suomessa, sekä Suomen Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandin tuella.

Karsa Oy kehittää kemiallisten uhkien havaitsemislaitteita, jotka ovat todella herkkiä ja tarkkoja, tarjotakseen todella paljon parantuneen havaitsemiskyvyn alhaisemmilla kustannuksilla kuin nykyiset menetelmät. Tuomalla tämän teknologian globaaleille markkinoille, odotetaan sen muuttavan turvallisuusalaa antaen mahdollisuuksia nostaa turvallisuuden tasoa siviili-ilmailu markkinoilla, alkaen lentorahdin tarkastuksesta. Karsan teknologialla on myös sovelluksia tulli ja rajavartioon sekä hätätilanteiden hallintaan.

Haarakontorin osoite on Elberfelder Str. 2, 40213 Düsseldorf

karsa@karsa.fi

LOPPUU